Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο Αλαφούζος, τα εκατομμύρια και ο Εσιέν

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει στο sport-fm.gr για το δίκιο και το άδικο του Γιάννη Αλαφούζου, την ανάγκη να μπουν κεφάλαια στον Παναθηναϊκό και τα χαμόγελα στην ομάδα με τον Εσιέν. 
Ο Αλαφούζος, τα εκατομμύρια και ο Εσιέν
«Κάποιοι με φωνάζουν Αφραγκούζο και έχω βάλει 23 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό», ήταν μια από τις ατάκες που έμειναν, από τη χθεσινή τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου και τον μετέπειτα «διάλογο»

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ
Στις 17.30 το απόγευμα σήμερα Δευτέρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Όρισε διαιτητές για το Κύπελλο η ΚΕΔ

Παρά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για αποχή των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών από τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου, η ΚΕΔ όρισε κανονικά διαιτητές για του αγώνες της 3ης αγωνιστικής.

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος, αγνοώντας την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ που ενημέρωνε για αποχή των ποδοσφαιριστών από τους αγώνες.

O Παναθηναϊκός του "Στράμα", του Εσιέν ,ο Καλτσάς , ο Καρέλης, και το ...ψεύτικο ρεκόρ!

O Παναθηναϊκός του "Στράμα", του Εσιέν ,ο Καλτσάς , ο Καρέλης, και το ...ψεύτικο ρεκόρ!
Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στη δίκαιη νίκη με τον Αστέρα Τρίπολης και τους πρωταγωνιστές της , αλλά και στη νέα προκλητική διαιτητική εύνοια σε ματς του Ολυμπιακού , που δημιουργεί ένα ρεκόρ, που δεν λέει την αλήθεια...

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον Κυζερίδη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στέκεται στο πλευρό του Νίκου Κυζερίδη, στη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο, προσφέροντας τις φανέλες των Νίκου Καρέλη, Κάρλος Ζέκα και Μάικλ Εσιέν προς δημοπράτηση στο "charityidols.gr".


H μάχη που δίνει ο Νίκος Κυζερίδης έχει συγκινήσει τον φίλαθλο κόσμο αλλά

Stats