Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0


Με δύο γκολ του Ζέκα κι ένα του Φιγκερόα, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και κατέλαβε την 6η θέση στη Superleague.


Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Γκάγκας

Τρίτη 7 Μαΐου 2013

"Το ζωντανό μουσείο του συλλόγου" (VIDEO).

Ο Γιάννης Βονόρτας πριν την έναρξη της προπόνησης μίλησε στους πράσινους και για το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λέγοντας πως πρόκειται για το Σπίτι του Τριφυλλιού στο οποίο έχουν γραφτεί στιγμές μεγάλης δόξας. (VIDEO).

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τρίτη το απόγευμα πέρασαν για πρώτη φορά την πόρτα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και προπονήθηκαν στην ιστορική έδρα των πράσινων.

Βονόρτας: «Ένα παιχνίδι, ένας νικητής»


Βονόρτας: «Ένα παιχνίδι, ένας νικητής»Ο Γιάννης Βονόρτας εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει του μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη και τόνισε ότι οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σε συνέντευξή του στον Νίκο Τζουάννη ο προπονητής του "τριφυλλιού" στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης, καθώς τα πάντα θα κριθούν σε 90 ή ενδεχομένως περισσότερα λεπτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ένα παιχνίδι, ένας νικητής όπως είχατε αναφέρει, αγώνας μπαράζ, κάτι ασυνήθιστο για τον Παναθηναϊκό να παίζει για την έκτη θέση , αλλά ενδεχομένως αυτό το παιχνίδι να είναι πολύτιμο αφού μπορεί να κριθεί και η ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Με ένταση στην τελική ευθεία


Με ένταση στην τελική ευθείαΔύο ημέρες απομένουν για το παιχνίδι μπαράζ με τον Παναθηναϊκό και στην Ξάνθη ανεβάζουν στροφές. Αύριο η τελευταία προπόνηση και η αποστολή. 
Με αυξημένη ένταση συνεχίζει την προετοιμασία της η ομάδα της Ξάνθης, ενόψει του μπαράζ της Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. 

Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Τοτσέ

Χωρίς τον Τοτσέ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο μπαράζ της Πέμπτης απέναντι στην Ξάνθη, αφού ο Ισπανός επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στη προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Έτσι, ο Γιάννης Βονόρτας θα πρέπει να βρει λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας του αφού θα έχει μεν στη διάθεσή του τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο Αργεντινός όμως μόλις ξεπέρασε τον τραυματισμό

Σούπερ Λίγκα: Ο Θάνος διαιτητής στο μπαράζ Παναθηναϊκός-Ξάνθη

Ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ξάνθης, που θα γίνει την Πέμπτη (20:00) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με «έπαθλο» την έκτη θέση της τελικής κατάταξης στη Σούπερ 

Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού


Στην Αθήνα βρίσκεται το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού​Στην Αθήνα προσγειώθηκε ο Ραμέλ Κάρι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, στο μπάσκετ. «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα το στόχο της. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο για έναν παίκτη να ενσωματωθεί σε μια ομάδα αυτή τη χρονική στιγμή, γιατί σίγουρα έχει βρει τη χημεία της», είπε ο Κάρι.
Ο Αμερικανός πρόσθεσε: «Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Σίγουρα θεωρώ την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο με τους συμπαίκτες μου».

Πήρε Ράμελ Κάρι ο Παναθηναϊκός (VIDEO)


Ενισχυμένος στα play offs θα είναι ο Παναθηναϊκός, αφού οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Ραμέλ Κάρι.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι 33 χρονών, έχει ύψος 1.91 μ. και σύντομα αναμένεται στην χώρα μας για να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.
O Kάρι έμεινε ελεύθερος από την BC Ντόνετσκ μετά τον αποκλεισμό της στη VTB League και ο Παναθηναϊκός θα είναι η νέα του ομάδα.
Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν θα χρειαστεί να αποφασίσει για το ποιος θα αφήσει χώρο στον Κάρι, καθώς ο Καπόνο όταν έφυγε άφησε μία θέση ξένου κενή.

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις για «Σοφο»


Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις για «Σοφο» | onsports.gr«Απών» από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνηση της Τρίτης (7/5) ήταν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης στον Παναθηναϊκό.
Ο δυναμικός σέντερ του «τριφυλλιού» υποφέρει από ενοχλήσεις στην μέση και για τον λόγο αυτό ακολούθησε μέρος του προγράμματος, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ο Έλληνας άσος

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

"Πράσινες" ευχές στον Διαμαντίδη

Ευχές στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στους υπόλοιπους εορτάζοντες έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ευχές στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στους υπόλοιπους εορτάζοντες έστειλε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης


Έτοιμος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο Καραγκούνης
Πιο κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει την τρίτη και τελευταία θητεία του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται πια ο Γιώργος Καραγκούνης. Και αυτό γιατί τα πράγματα στη Φούλαμ δεν εξελίσσονται όπως ήταν προδιαγεγραμμένα μέχρι προ μερικών ημερών.
Η παραμονή του «Κάρα» στον αγγλικό σύλλογο κρέμεται πια...

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για.. δυνατό φίνις


Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για.. δυνατό φίνις | onsports.grΤο τριήμερο ρεπό του Πεδουλάκη έφτασε στο τέλος του και οι «πράσινοι» από σήμερα το πρωί επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ
Όλα τα καλά κάποτε… τελειώνουν και έτσι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι… αναγκασμένοι να επιστρέψουν στο ΟΑΚΑ. Την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε

2007 - Αθήνα: «Αφεντικό» στο σπίτι του ο ΠΑΟ!

Μετά από το 1993, το final four (και τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ) διεξάγεται για 2η φορά στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη (καθώς η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ) και να στέφεται για τέταρτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης.


Μετά από το 1993, το final four (και τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ) διεξάγεται για 2η φορά στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη (καθώς η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ) και να στέφεται για τέταρτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ευρώπης.

Σαν σήμερα 6 Μαΐου γεννηθηκε Το «χταπόδι» με το νούμερο 13


6 Μαΐου 1980 ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Διαμαντίδης.





«Βάλ'το αγόρι μου»! Η φράση του Βασίλη Σκουντή στον δραματικό εκείνο ημιτελικό απέναντι στην Γαλλία το 2005 θα συνοδεύει ίσως για πάντα τις μνήμες των Ελλήνων φιλάθλων στο άκουσμα του ονόματός του. Κι όμως, ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν έχει σταματήσει να «το βάζει» έκτοτε και έχει οδηγήσει με τα τρίποντά του κάθε ομάδα που έχει την τύχη να… αμύνεται στις πλάτες του στην κορυφή, είτε πρόκειται για τον Παναθηναϊκό είτε για την Εθνική Ελλάδος.

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Η ακτινογραφία των Νέων του Παναθηναϊκού


Το φετινό πρωτάθλημα Νέων ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να κατακτά την 5η θέση. Τα "Πράσινα Νέα" σας παρουσιάζουν τα στατιστικά των μικρών άσων του Τριφυλλιού στον φετινό μαραθώνιο της Σούπερ Λιγκ.
Ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Τετάρτη η φετινή πορεία των Νέων του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα U-20 της Σούπερ Λιγκ με τους πράσινους να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

«Θέλει Ελ Γκανασί ο Παναθηναϊκός» (VDS)

Ολλανδικό δημοσίευμα αναφέρει ως μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού τον Γιασίν Ελ Γκανασί, τον 22χρονο επιθετικό της Χέρενφεν.Όπως αναφέρεται ο Γιάννης Αναστασίου κάνει προσπάθειες να τον φέρει στον Παναθηναϊκό δανεικό για την ερχόμενη σεζόν. Ο Ελ Γκανασί αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της επίθεσης και έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Γκενκ στην Χέρενφεν τον περασμένο

Θέλει Ολλανδία ο Σερέρο

Τουλάνι ΣερέροΔύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Τουλάνι Σερέρο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο 23άχρονος άσος έχει ως προτεραιότητα το ολλανδικό πρωτάθλημα

Το όνομα του Σερέρο ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου προσπαθεί να τον κλείσει με τη μορφή δανεισμού από τον Άγιαξ.
Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι εύκολα αφού ο Σερέρο φαίνεται πως δεν "καίγεται" να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Θέαμα 6 αστέρων



Τα "Πράσινα Νέα" σας ετοίμασαν ένα βίντεο με ορισμένες από τις πιο θεαματικές στιγμές της φετινής παρουσίας του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Απολαύστε το... (VIDEO)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ανά κατηγορία

Ο Παναθηναϊκός σε μία μεταβατική χρονιά που τον βρήκε αλλαγμένο κατά 90%, κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από το Final-4 της Ευρωλίγκας. Το Sport24.gr σας θυμίζει ποιοι παίκτες πρωταγωνίστησαν και σε ποιες κατηγορίες... (vids)



Η ευρωπαϊκή χρονιά τελείωσε για τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες ημέρες, έχοντας χάσει στις λεπτομέρειες την πρόκριση στο Final-4 της Ευρωλίγκας.
Η Μπαρτσελόνα τον απέκλεισε με 3-2 νίκες και τελικά ήταν εκείνη που πήρε το εισιτήριο για το Λονδίνο. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία σπουδαία προσπάθεια σε μία μεταβατική σεζόν για την ομάδα και αυτό είναι τουλάχιστον ελπιδοφόρο για τα επόμενα χρόνια.

Διάψευση Τριανταφυλλόπουλου για Κατσουράνη

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για όσα φέρεται να είπε σε συνέντευξή του για τον Κώστα Κατσουράνη παρουσιάζεται ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.«Ο Κατσουράνης ήταν με τις ώρες του. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής κι αυτός, έχει την ποιότητα μέσα στο παιχνίδι να σε τραβήξει και να σε ανεβάσει. Όταν όμως φώναζε για κάτι, καλό θα ήταν να μην του πας κόντρα, γιατί τα πράγματα μπορεί να ξέφευγαν», ήταν η δήλωση του Κώστας Τριανταφυλλόπουλου σε εφημερίδα της ιδιαίτερης

Ποντάρουν στον Αναστασίου για Σερέρο!

Ποντάρουν στον Αναστασίου για Σερέρο!Οι Ολλανδοί είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον Τουλανί Σερέρο, ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά μόνο δανεικό και οι «πράσινοι» θα ποντάρουν στις γνωριμίες του Γιάννη Αναστασίου στον Άγιαξ για να τον αποκτήσει.


Αρχικά το όνομα του Τουλανί Σερέρο είχε ακουστεί ως ένα από τα πολλά ονόματα που ενδεχομένως να ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Οι μάγκες έδειξαν τα… αστέρια τους (photos+videos)

Παναθηναϊκός: Οι μάγκες έδειξαν τα… αστέρια τους (photos+videos) | onsports.gr


Το Onsports σας ταξιδεύει στο παρελθόν και σας θυμίζει τι είχε γίνει 11 χρόνια πριν στο Final-4 της Μπολόνια όταν ο Παναθηναϊκός είχε κλείσει το «σπίτι» της Κίντερ και είχε σηκώσει το τρίτο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Stats