Ads 468x60px

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Είδε τους Νέους ο Αναστασίου

Είδε τους Νέους ο Αναστασίου
Την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού παρακολούθησε ο Γιάννης Αναστασίου, σε φιλικό παιχνίδι με την Κρουζέιρο στο Άμστερνταμ.

Ο προπονητής των «πρασίνων», απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ολλανδία, ωστόσο βρέθηκε στο "Copa Amsterdam" και είδε τους Νέους του Παναθηναϊκού να γνωρίζουν την ήττα με 3-0 από τη

Δύο παιχνίδια μπέιζμπολ το Σαββατοκύριακο

Δύο παιχνίδια μπέιζμπολ το Σαββατοκύριακο
Δυο αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββατοκύριακου για το τμήμα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού. Αύριο, στις 11π.μ το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα Περιστερίου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Παναιτωλικός: Εν αναμονή της απάντησης του Ράφαελ

Παναιτωλικός: Εν αναμονή της απάντησης του Ράφαελ | onsports.gr
Συγκρατημένη αισιοδοξία στους Αγρινιώτες για την απάντηση του 33χρονου πορτιέρο στην πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του
Ενώ ακόμη δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει η διοίκηση για επέκταση του συμβολαίου του, διαφαίνεται αλλαγή δεδομένων στον ορίζοντα. Ο λόγος για τον Ράφαελ Μπρακάλι του Παναιτωλικού, τον οποίο οι Αγρινιώτες θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους καθώς ο Μάκης Χάβος τον εμπιστεύεται και για τη νέα σεζόν.

Ολυμπιακός: "Δεν πωλείται ο Μανωλάς ούτε με 10 εκ. ευρώ"


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη την θέση της Μπενφίκα και ανάμεσα σε άλλα είπε πως ο Κώστας Μανωλάς δεν πωλείται ούτε με 10 εκ. ευρώ.
Η Μπενφίκα εξέδωσε ανακοίνωση για τον Κώστα Μανωλά και ανέφερε σε σκληρούς τόνους πως δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για τον διεθνή αμυντικό, κάνοντας λόγο για φημολογία που ξεφεύγει από τα όρια, με τον Ολυμπιακό όμως να μην αφήνει το θέμα να περάσει έτσι και να απαντάει λίγο αργότερα.

Στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης μέσω Χανίων ο Τσιάμης

Ο Δημήτρης Τσιάμης πέτυχε το στόχο του και ξεμπέρδεψε στον δεύτερο αγώνα του, με το όριο συμμετοχής στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ο πρωταθλητής του τριπλούν συμμετείχε «Βενιζέλεια», όπου στην πέμπτη του προσπάθεια έβγαλε άλμα στα 16,75 μ., όσο και το όριο συμμετοχής στη διοργάνωση της Ζυρίχης.
«Πίστευα πως μπορώ να σημειώσω καλύτερη επίδοση, όμως, δεν με βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος, που ήταν πολύ μαλακός. Αυτό είχε σαν συνέπεια να χαλάω τα άλματά μου. Είμαι καλά και έχω τα περιθώρια να φθάσω ακόμη καλύτερα», είπε ο Τσιάμης, ο οποίος ήταν ο μοναδικός άλτης που πήρε μέρος στο αγώνισμα.

Παναθηναϊκός: Η παρακάμερα της κατάκτησης του πρωταθλήματος (video)


Έχουν περάσει τρεις μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό όμως ο απόηχος καλά κρατεί και έτσι η ΚΑΕ δημοσιοποίησε το βίντεο από την παρακάμερα του πέμπτου τελικού.

«Τελειώνει» ο Γκσπούρνινγκ

Gsburning
Με το… ένα πόδι, αν όχι και με τα δύο, εκτός Τούμπας βρίσκεται ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ μιας και ο Άγγελος Αναστασιάδης φέρεται να έχει εισηγηθεί προς τους διοικούντες του ΠΑΟΚ για την απομάκρυνση του.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν έχει για την ώρα την παραμικρή ενημέρωση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ αναφορικά με το συμβόλαιο του που εκπνέει κανονικά στις 30 Ιουνίου.

Ανανεώνει ο Μαστσεράνο


Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα μέχρι και το 2018 θα είναι ο Αργεντινός μέσος, Χαβιέρ Μαστσεράνο σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "mundo deportivo".
Κατοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2018, θα είναι ο Αργεντινός μέσος, Χαβιέρ Μαστσεράνο, καθώς όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα "mundodeportivo",

ΠΑΟ Λουτράκι: Αποχωρεί ο Κώστας Αντωνίου

ΠΑΟ Λουτράκι: Αποχωρεί ο Κώστας Αντωνίου | onsports.gr
Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο Κώστας Αντωνίου, μετά το παιχνίδι του ΠΑΟ Λουτράκι με τον Άτταλο, όπου οι «οράνιε» εξασφάλισαν την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική.
Την αποθέωση γνώρισε ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αντωνίου, αφού το παιχνίδι με τον Άτταλο ήταν  η τελευταία του εμφάνιση στα γήπεδα. Ο αρχηγός είπε το μεγάλο αντίο ως ποδοσφαιριστής, αφού εδώ και μερικούς μήνες χτίζει το επαγγελματικό του μέλλον στο εξωτερικό.

Κατ' αρχάς συμφωνία Τεόντοσιτς-Φενέρμπαχτσε


Οι γείτονες ενημερώνουν πως ο πιθανότερος προορισμός του Μίλος Τεόντοσιτς, θα είναι η Φενέρμπαχτσε που θέλει και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο Σέρβος θα πάει στο ντραφτ και μετά... θα δει.
Η Φενέρμπαχτσε είχε ζητήσει το καλοκαίρι του 2013, τον Μίλος Τεόντοσιτς από την ΤΣΣΚΑ. Οι Ρώσοι όμως, έβαλαν τέλος στις συζητήσεις, έπειτα από δέκα ημέρες, εξηγώντας ότι δεν θέλουν να δώσουν τον Σέρβο, σε ομάδα που ενδέχεται να βρουν μπροστά τους (και ο νοών νοείτο).

Ήττα στο Άμστερνταμ

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού ηττήθηκαν με 3-0 από την Κρουζέιρο, στον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά του Άμστερνταμ. Εντυπωσιασμένοι οι διοργανωτές από τους φίλους του Τριφυλλιού.

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Κρουζέιρο και στην πρεμιέρα τους στο τουρνουά του Άμεστερνταμ γνώρισαν την ήττα με 3-0 από τους Βραζιλιάνους. Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της "Raposa" κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ιβάν καθορίζει το μπάτζετ

Ο Ιβάν καθορίζει το μπάτζετΠολλά έχουν ακουστεί για το μπάτζετ του ΠΑΟΚ την νέα αγωνιστική περίοδο. Φήμες, σενάρια, πληροφορίες ανυπόστατες, απίστευτες καταστάσεις που τις βιώνουν χρόνια, όλοι όσοι ασχολούνται με τα αθλητικά πεπραγμένα στην Θεσσαλονίκη. Και δη στον ΠΑΟΚ. Όλοι. «μίλησαν» εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Ιβάν Σαββίδη που είναι ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου.

Η μέρα που έφυγε ο «Μότσαρτ» (photos+videos)

Πέρασαν 21 χρόνια από το τραγικό απόγευμα της 7ης Ιουνίου 1993 όταν στο Ντένκεντορφ της Γερμανίας κόπηκε το νήμα της ζωής του πιο χαρισματικού μπασκετμπολίστα που γέννησε ποτέ η Ευρώπη. Ο μύθος του Ντράζεν Πέτροβιτς, όμως, ζει ακόμη…
Η μέρα που έφυγε ο «Μότσαρτ» (photos+videos) | onsports.gr
Αν και είναι δύσκολο να μην γνωρίζει κάποιος τι εστί Ντράζεν Πέτροβιτς, θα επιχειρήσουμε μια μίνι-αναφορά στα κυριότερα επιτεύγματά του πριν θυμηθούμε το δραματικό του τέλος, πριν από 21 χρόνια στο βροχερό αυτοκινητόδρομο A9 που συνδέει τη Νυρεμβέργη με το Μόναχο…

«43 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ» (vid)

Σήμερα είναι η επέτειος του Γουέμπλεϊ για τον Παναθηναϊκό και η Παναθηναϊκή Συμμαχία ετοίμασε ένα video...
«43 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ» (vid)
«2 Ιουνίου 1971-2 Ιουνίου 2014″ 43 χρόνια από το έπος του «Γουέμπλεϊ». Ήταν και είναι η κορυφαία, η ενδοξότερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο.

«Πράσινες» εξελίξεις πριν το Μουντιάλ

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για τις υποθέσεις των Καραγκούνη και Σίλντενφελντ. Δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Ζέκα.
«Πράσινες» εξελίξεις πριν το Μουντιάλ
Σε ανοιχτή γραμμή με τους Νταμπίζα και Σαραβάκο είναι ο Γιάννης Αναστασίου για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν. 

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στην Ολλανδία και σήμερα θα παρακολουθήσει τους Νέους στο τουρνουά του Αγιαξ. 

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ματσιούλις: «Εμείς παίζουμε, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται»

macioulis100
Τις μπηχτές του κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Γιόνας Ματσιούλις. Ο Λιθουανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στη Λιθουανία, μετά το τέλος της σεζόν και με συνέντευξή του στην «Lietuvos Rytas» αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε και στο μέλλον του.

Γκατούζο: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΟΦΗ»

Ανυπόμονος να σηκώσει… μανίκια είναι ο Ιταλός προπονητής * «Μου παρουσιάστηκε ένα υγιές πρότζεκτ», επεσήμανε

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι και επίσημα προπονητής του ΟΦΗ και μίλησε στην «Gazzetta dello Sport» για την

Φινμπόγκασον: «Θέλω Ιταλία»


Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, που απασχολεί έντονα τον Ολυμπιακό, έκανε δηλώσεις στον ιταλικό Τύπο, με τις οποίες κάνει γνωστή την πρόθεσή του να αγωνιστεί στο Καμπιονάτο.

«Θα ήθελα να παίξω στην Ιταλία, έχω περάσει από τη χώρα για αρκετό καιρό και μιλάω τη γλώσσα. Υπήρξε και πέρσι ενδιαφέρον, αλλά ήθελα να μείνω στην Ολλανδία γιατί είχα ακόμη πράγματα να μάθω. Τώρα

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ (photo)

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία μπάσκετ (photo) | onsports.gr
Για πρώτη φορά θα διοργανώσει η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκούκαλοκαιρινό camp για αγόρια (6-14 ετών) και κορίτσια (6-11 ετών) για τη περίοδο 30/6 - 5/7, με τις εγγραφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.
Όπως αναφέρει η ακαδημία του Παναθηναϊκού:

Ο Ναδάλ διέλυσε τον Μάρεϊ

Ο Ράφα Ναδάλ έχει βάλει πλώρη για τον ένατο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός στα τελευταία δέκα χρόνια!

Το Νο1 του κόσμου και μόνιμος κάτοχος του τίτλου στο φημισμένο παρισινό τουρνουά έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Άντι Μάρεϊ και με 3-0 σε και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής, όπου τον περίμενε ήδη ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Παναθηναϊκή Συμμαχία.


Εξόρμηση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην Περιφέρεια.
ΠΑΟ παντούΣε κάθε Νομό, σε κάθε πόλη, όπου κυματίζει το Τριφύλλι. 
Από το Γύθειο στο Δήμο Ανατολικής Μάνης ξεκινά

Stats