Ads 468x60px

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Τι έκανες ρε Μπέιλ;

Μπέιλ
Δεν έφτανε που εμπόδισε συμπαίκτη του να σκοράρει, αλλά του πήρε τη μπουκιά από το στόμα και έστειλε τη μπάλα άουτ σε κενό τέρμα. Ντροπή σου Γκάρεθ Μπέιλ (VIDEO)!

Μαυρίας: "Γύρισα... σπίτι μου, στον Παναθηναϊκό!"

Μαυρίας: `Γύρισα... σπίτι μου, στον Παναθηναϊκό!`
Στο... σπίτι του επιστρέφει ο Χάρης Μαυρίας και δεν μπορεί να μετριάσει τη χαρά του γι' αυτό. Βρίσκεται στην Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου και άμεσα θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες που θα ολοκληρώσουν τον δανεισμό του από τη Σάντερλαντ (μέχρι το καλοκαίρι) στον Παναθηναϊκό. 

Εκτός Πράνιτς και Μέντες κόντρα στον Πλατανιά

Χωρίς τους Ντάνιελ Πράνιτς και Μέντες ντα Σίλβα θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Νίκος Καρέλης, Χρήστος Μπούρμπος και ο νεαρός Βασίλης Αγγελόπουλος.

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά (01/02, 15:00) πραγματοποίησε σήμερα (31/01)  το απόγευμα ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

"Επέστρεψε" ο Πανιώνιος! Γκολ με... την πρώτη ματιά

`Επέστρεψε` ο Πανιώνιος! Γκολ με... την πρώτη ματιά
Το γκολ στο πρώτο λεπτό είναι μια... σπάνια περίπτωση κι όμως στα τρία τελευταία παιχνίδια στη Super League, έχει ανοίξει το σκορ των αναμετρήσεων στο πρώτο λεπτό!

Πέτριτς: "Η νοοτροπία δεν αλλάζει κάθε εβδομάδα"


Ο Μλάντεν Πέτριτς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε πως οι πράσινοι πρέπει να δείξουν την αντίδραση τους σαν ομάδα στο ματς με τον Πλατανιά και πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι έμπειροι παίκτες πρέπει να οδηγήσουν τους νέους.

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Χαριτόπουλου

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος αφού συμφώνησε με τον "Δικέφαλο".

Στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Χαριτόπουλος... Ο "Δικέφαλος" τα βρήκε με τον Ελληνα παίκτης και έτσι αυτός ντύνεται στα ασπρόμαυρα. Την Παρασκευή είχαμε φιλοξενήσει δηλώσεις του εκπροσώπου του για τον πιθανό γάμο των δύο πλευρών και το Σάββατο η ΚΑΕ γνωστοποιήσε:

Αλαφούζος: «Όνειρό μας ένας πανίσχυρος Παναθηναϊκός»

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay. Σε ποιους παίκτες έστειλε μήνυμα ο πρόεδρος του «τριφυλλιού». 
Αλαφούζος: «Όνειρό μας ένας πανίσχυρος Παναθηναϊκός»

Ενοχλημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, μιλώντας στη SportDay, και τόνισε ότι αυτοί απομονωθούν. 

Stats