Ads 468x60px

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Παναθηναϊκός: Τα… γυρίζουν για Σίλντενφελντ

Παναθηναϊκός Τα… γυρίζουν για ΣίλντενφελντΑν και από τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν ότι δεν θα ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, λόγω της στάσης της Ντιναμό Μόσχας, οι Ρώσοι… αλλάζουν ρώτα και επαναφέρουν το θέμα στην επιφάνεια.  


Προπόνηση, χαβαλές και Γερμανία ενόψει (VID)

proponhshportugal
Η προετοιμασία της εθνικής Πορτογαλίας για το ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Γερμανία συνεχίζεται.

Η ενδεκάδα της Εθνικής

Η ενδεκάδα της Εθνικής
Καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής δεν επεφύλασσε ο Φερνάντο Σάντος όσον αφορά ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην Κολομβία. Ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να χρησιμοποιήσει τους 11 που είχε στο μυαλό του και

Μια ανάσα από τον Λάζοβιτς

Μια ανάσα από τον Λάζοβιτς
Ολα για όλα τα δίνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Οι άνθρωποι της Ενωσης βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντούσαν Λάζοβιτς της Παρτιζάν και διαφαίνεται ότι οι δύο πλευρές τελικά θα τα βρούν και ο ποδοσφαιριστής σύντομα θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. 

Κλέιτον: "Πέρασα υπέροχα στον Παναθηναϊκό"


Ο Σίλβα Κλέιτον φιλοξενήθηκε σε αθλητική εκπομπή και σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι αγαπάει τον σύλλογο και τους ανθρώπους του και τόνισε ότι έχει να προσφέρει πολλά.
Το  όνομα του επανήλθε στα μεταγραφικά δρώμενα του Παναθηναϊκού με τον Σίλβα Κλέιτον να προτείνεται στους ανθρώπους του τριφυλλιού αλλά η περίπτωση του να μην είναι σε πρώτη προτεραιότητα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

«Πάρτε 300.000 ευρώ και δώστε μου τον Μάντζαρη» (photo)


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού» προχωράει κανονικά με τον Παναθηναϊκό να ζητάει με τον πλέον επίσημο τρόπο την αποδέσμευση του Βαγγέλη Μάντζαρη από τον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 300.000 ευρώ
 

Προχωράει για κεντρικό αμυντικό

Προχωράει για κεντρικό αμυντικό
Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταλήξει στις περιπτώσεις των κεντρικών αμυντικών, που θα τον απασχολήσουν μετεγγραφικά για την αντικατάσταση του Γκόρντον Σίλντενφελντ. 

Οι Γιάννης Αναστασίου και Νίκος Νταμπίζας φέρονται να έχουν καταλήξει σε δυο περιπτώσεις, με τις οποίες θα ξεκινήσουν επαφές το προσεχές χρονικό διάστημα, ώστε να κλείσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Συνάντηση και θετικό κλίμα για Μαρινάκη

Συνάντηση και θετικό κλίμα για Μαρινάκη
Το απόγευμα της Παρασκευής (13/06) υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον Νίκο Μαρινάκη και τον εκπρόσωπό του.

Γάμος α λα ελληνικά για Μπεργκ! (pic)

Γάμος α λα ελληνικά για Μπεργκ! (pic)
Ο αρχισκόρερ του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπεργκ έβαλε το...γκολ της ζωής του και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Τζόζεφιν Ρίνγκμπλομ επί ελληνικού εδάφους.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Τα... χώνει ο Πέτριτς στο Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Τα... χώνει ο Πέτριτς στο Μουντιάλ
Αγανακτισμένος με όσα γίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας εμφανίστηκε ο Κροάτης επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς.
Ο άσος του «τριφυλλιού» δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της πατρίδας του λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τραυματισμούς, αλλά παρακολουθεί την προσπάθειά της να κάνει κάτι καλό στο τουρνουά.

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Με Ατρόμητο το «δυνατό» φιλικό

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο στις 23 Ιουλίου, ξεκαθαρίζοντας πως η ώρα του αγώνα δεν έχει οριστεί ακόμη.

Θέλουν Μάντζαρη και Πρίντεζη και το δείχνουν

Θέλουν Μάντζαρη και Πρίντεζη και το δείχνουνΟ Ολυμπιακός προχωρά με σταθερά βήματα στον σχεδιασμό που έχουν χαράξει Μπαρτζώκας και Αγγελόπουλοι. Πριν από οποιαδήποτε μεταγραφή θα ασχοληθούν με τις ανανεώσεις παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι του 2015. Γιώργος Πρίντεζης

Η Τσέλσι ανακοίνωσε Φάμπρεγκας!

Η Τσέλσι ανακοίνωσε Φάμπρεγκας!
Παίκτης της Τσέλσι θα είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Σεσκ Φάμπρεγκας. “Έχω υποχρεώσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν το πιο σωστό να επιστρέψω στην Αγγλία”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ισπανός
Η Τσέλσι τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα και το απόγευμα της Πέμπτης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Αυτές είναι οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία

panathinaikos
Στη σημερινή (12/6) συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις προτάσεις του για τη διαιτησία, με στόχο τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τους «πράσινους» εκπροσώπησαν η νομική σύμβουλος της ομάδας, Αθηνά Μπαλωμένου μαζί με τα στελέχη του συλλόγου, Άλκη Παπαντωνίου και Φώτη Λούντζη.
Οι προτάσεις είναι οι παρακάτω…

"Είμαστε έτοιμοι για την Κολομβία"

Οι Βαγγέλης Μόρας και Αλέξανδρος Τζιόλης ήταν εκείνοι που μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου από τους διεθνείς. Λίγη ώρα πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Μπέλο Οριζόντε και οι δύο εξέφρασαν την πίστη τους πως η Ελλάδα θα καταφέρει να αντιμετωπίσει στα ίσια την Κολομβία και είναι έτοιμη για το θετικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά:

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας | onsports.gr
Στο Γκνιέβινο της Πολωνίας θα διεξαχθεί φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.
Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο «Mistral Sport» από τις 3 μέχρι τις 13 Ιουλίου κι εκεί θα δώσουν φιλικά παιχνίδια με την Άκρα Γκντίνια και τη Λέγκια Γκντανσκ. Παράλληλα, με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Η απόφαση του CAS για ΠΑΟΚ!

Σήμερα τελειώνει η διορία του ΠΑΟΚ για να καταθέσει εγγράφως στο CAS τη θέση του για την περιβόητη υπόθεση αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας,
λόγω των γεγονότων που συνέβησαν στο δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Το ίδιο οφείλουν να πράξουν τόσο η ΕΠΟ (ως αντίδικος) όσο και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός (ως έχουσα έννομο συμφέρον) μέχρι τις 24/6. Όταν το αθλητικό

Super League: Στη Nova όλα τα φιλικά Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού

a7445d883fe59ed004235cba18fb1723_S

Από την τηλεοπτική συχνότητα της Nova και τα αθλητικά κανάλια της, Novasports, θα προβληθούν όλοι οι φιλικοί αγώνες των «αιωνίων». Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από τη Nova όλες τις φιλικές αναμετρήσεις των ομάδων τους, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ των φιλικών θα είναι και το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου «Guinness International Champions Cup», στο οποίο πάρουν μέρος οι Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μίλαν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Ρόμα και οι Πειραιώτες.

Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δ.Γιαννακόπουλου

Καταγγελία ενώπιον του ΕΣΑΚΕ και της ΕΦΙΠ κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε την Τετάρτη η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις του μετά το τέλος του τρίτου τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς και για την παραβίαση της τρίμηνης απαγόρευσης εισόδου σε γήπεδα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός.

Τα βρήκαν στην μέση Παναθηναϊκός και Ζέκα


Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τα χέρια με τον Ζέκα για την ανανέωση του συμβολαίου του μετά τις τελευταίες συζητήσεις που υπήρξαν ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο Κάρλος Ζέκα θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα καθώς οι πράσινοι μετά τις τελευταίες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη τα βρήκαν σε όλα με τον Πορτογάλο άσο.

Ο ΠΑΟ «παίζει» απόψε στη σέντρα του Μουντιάλ!

Ο ΠΑΟ «παίζει» απόψε στη σέντρα του Μουντιάλ!
Η εκπροσώπηση των «Πρασίνων» στην ενδεκάδα της Κροατίας στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Η μεγάλη γιορτή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου ξεκινά απόψε, στις 11 το βράδυ ώρα Ελλάδας, με το παιχνίδι της οικοδέσποινας Βραζιλίας με την Κροατία. Το ματς περιμένουν με αγωνία εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι σε όλο τον πλανήτη, αλλά εκείνο που λίγοι έχουν συνειδητοποιήσει είναι πως μεταξύ των άσων που θα παραταχθούν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Χίκμαν



Το βράδυ της Τετάρτης (11/6) μπήκε στο club των κατόχων του triple crown και την Πέμπτη (12/6) το πρωί έγινε γνωστό πως ο Ρίκι Χίκμαν είναι στους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.
Τον Σεπτέμβριο θα "κλείσει" τα 29. Βρίσκεται στην Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2007, οπότε τον κάλεσε η Otopeni της Ρουμανίας. Ακολούθησε η Gissen της Γερμανίας, η Namika Lahti της Φινλανδίας, η ιταλική Casale, η Scavolini και το καλοκαίρι του 2012 τον ζήτησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, για να γίνει μέλος της Μακάμπι. Τότε ήταν που όλοι έμαθαν τον Ρίκι Χίκμαν.

Σύντομα του στόπερ, αργεί του «Κάρα»

Με στόχο τις επόμενες δέκα μέρες να έχει κλείσει ο βασικός στόπερ για τον Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας άρχισε τις σχετικές επαφές. Μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής πάει του Καραγκούνη.
Σύντομα του στόπερ, αργεί του «Κάρα»
Τις επαφές για την απόκτηση του βασικού κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, έχει αρχίσει ο Νίκος Νταμπίζας. 

Με μωβ φανέλα ο Παναθηναϊκός!

Πέρσι κέντρισε όλα τα βλέμματα με την εντός έδρας εμφάνισή του με την καινοτομία με τις οριζόντιες ρίγες. Τη σεζόν 2014-2015 ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κλέψει την παράσταση με την δεύτερη φανέλα του.

Δείτε ποιος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έφυγε από τη ζωή

Δείτε ποιος θρύλος του ελληνικού μπάσκετ έφυγε από τη ζωή
Ο άλλοτε προπονητής της Εθνικής, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ είχε πέσει σε κώμα και τελικά δεν τα κατάφερε…
moyroyzis1exothema.grO οργανισμός του Κώστα Μουρούζη ήταν καταβεβλημένος μετά και από το εγκεφαλικό που υπέστη πριν από λίγες εβδομάδες και το οποίο τον καθήλωσε στο κρεβάτι.

Ενας ολοκαίνουριος «γαλανόλευκος» Παναθηναϊκός!

Ενας ολοκαίνουριος «γαλανόλευκος» Παναθηναϊκός!
«Αν ήταν στο χέρι μου, θα ήθελα ομάδα με 12 Ελληνες παίκτες»! Τάδε έφη Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (11/6) και έχει πρόθεση να το υλοποιήσει, για να εμφανίσει έναν ολοκαίνουριο Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν, που θα έχει πιο πολύ γαλανόλευκο χρώμα από ποτέ άλλοτε, με ΔιαμαντίδηΦώτση, μαζί με Καλάθη, αλλά και ΜποχωρίδηΧαραλαμπόπουλο και Γιώργο Παπαγιάννη!

Ακόμα «διψασμένοι» για τίτλους οι Ισπανοί!

Ακόμα «διψασμένοι» για τίτλους οι Ισπανοί!

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Κόκε σε μεγάλη διοργάνωση με την φανέλα της Εθνικής Ισπανίας, η οποία προέρχεται από την ανεπανάληπτη επιτυχία με τρεις κατακτήσεις μεγάλων τουρνουά (EURO 2008, 2012-Μουντιάλ 2010).

Ο μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Κόκε, διψάει για το τρόπαιο, το ίδιο πνεύμα όμως διακατέχει και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Ελλάδας (photos+video)

Παγκόσμιο Κύπελλο 2014: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Ελλάδας (photos+video)
Με όλους τους διεθνείς ξεκίνησε η προπόνηση της Τετάρτης στο «Εστάδιο Λουριβάλ Μπαπτίστα» όπου περιείχε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.
Κανένα νέο πρόβλημα δεν υπήρξε στην προπόνηση της Τετάρτης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η προετοιμασία για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

«Αλλάζουν τα δεδομένα για Άμραμπατ»

«Αλλάζουν τα δεδομένα για Άμραμπατ»Στο στόχαστρο του Μίτσελ ο άσος της Γαλατά

Η απομάκρυνση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Νορντίν Άμραμπατ ή τουλάχιστον έτσι εκτιμά

“Ηρωϊκή” παραμονή της Ξάνθης στην Superleague

“Ηρωϊκή” παραμονή της Ξάνθης στην Superleague
Βρέθηκε πίσω στο σκορ, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 48΄, όμως η Skoda Ξάνθη κατάφερε να μείνει στην Supeleague για 26η σερί χρονιά, χάρη στο “χρυσό” γκολ του Ράνου στο 82ο λεπτό με το οποίο "λύγισε" τον Ολυμπιακό Βόλου (2-1). Από θέση οφσάιντ έγινε και το 1-0 και το 1-1 από Γκούρμα και Γούτα αντίστοιχα.

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς στο Βόλο

Έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς στο ΒόλοΗ αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το μπαράζ ανόδου στη Σούπερ Λιγκ κόντρα στην Ξάνθη

Η πιο μεγάλη ώρα είναι αύριο (Τετάρτη, 11/6) για τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι έτοιμη για το παιχνίδι μπαράζ απέναντι στη SKODA Ξάνθη που θα κρίνει ποια από τις δύο θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκ.

«Φανταστικός ο Σουάρες, αλλά…»


«Φανταστικός ο Σουάρες, αλλά…»Αντσελότι: Με Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά και Ντι Μαρία είναι δύσκολο να βελτιώσει την επίθεσή μας

Δεν είναι τα τρελά λεφτά που χρειάζονται για να τον αποκτήσει. Δεν είναι ο ανταγωνισμός, που σίγουρα θα συναντήσει αν προχωρήσει περισσότερο την περίπτωσή του.

Mundial 2014: Ξαφνικό πρόβλημα με Μοντραγκόν στην Κολομβία

Mundial 2014: Ξαφνικό πρόβλημα με Μοντραγκόν στην Κολομβία\
"Πονοκέφαλος" για τον Χοσέ Πέκερμαν, που είδε στην τελευταία προπόνηση της Κολομβίας τον Φαρίντ Μοντραγκόν να αποχωρεί με ενοχλήσεις
 Ξαφνικό πρόβλημα στην Κολομβία, λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με την εθνική Ελλάδας

Ξεκινά με Βεζένκοφ ο Παναθηναϊκός

Βεζένκοφ
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ ήταν στο στόχαστρο της Αναντολού Εφές, με τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στη μέση και να τον “κλείνει”.
Δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα. Γεννήθηκε στην Κύπρο, ενώ έχει και βουλγαρική υπηκοότητα, χώρα που εκπροσώπησε την τελευταία τετραετία στις διεθνείς διοργανώσεις των μικρών εθνικών. Έχει και ελληνική υπηκοότητα και ανήκει στους καλύτερους της γενιάς του. Εξ ου και πλήθος “κατασκόπων” από το ΝΒΑ ήλθαν φέτος στη χώρα μας, για να τον δουν.

Ερχεται ο Ιβάνοβιτς για Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα αναμένεται εντός της ημέρας (10/06) ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Έρχεται ο Ιβάνοβιτς για Παναθηναϊκό

Από χθες (09/06) έγινε γνωστό πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς βρίσκεται μία… ανάσα από τον «πράσινο» πάγκο και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έκπληξη με Γκαζαριάν o Ολυμπιακός

Έκπληξη με Γκαζαριάν o ΟλυμπιακόςMετά τον Άλαν Πουλίδο, αλλά και την συμφωνία με τον Παϊτίμ Κασάμι ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά σε τρίτη μεταγραφική κίνηση από τη διεθνή αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ήδη σε τροχιά απόκτησης του Γκεβόργκ Γκαζαριάν! Ο 38 φορές διεθνής (9 γκολ) με την Εθνική Αρμενίας, 

26άχρονος εξτρέμ αφήνει το Ντόνετσκ και την Μέταλουργκ, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τους Ερυθρόλευκους και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα κιόλας, να υπάρξουν ανακοινώσεις.

«Φουλάρει» για Βούτσινιτς η Βαλένθια

«Φουλάρει» για Βούτσινιτς η ΒαλένθιαΣτο στόχαστρο των «νυχτερίδων» ο στράικερ της Γιουβέντους

Στο στόχαστρο της Βαλένθια βρίσκεται ο Μίρκο Βούτσινιτς. Ο παίκτης δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε, και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη «Γηραιά Κυρία».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να ζητά 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το Μαυροβούνιο επιθετικό. Απ’ την άλλη η ισπανική ομάδα σε πρώτη φάση

Παναθηναικός: Μίτινγκ για τις ακαδημίες την Παρασκευή!

Η έλευση του Γιάννη Σαμαρά στην Αθήνα οδηγεί και στο τελευταίο μίτινγκ της σεζόν για τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και εκεί θα γίνει ο σχεδιασμός και για την επόμενη σεζόν.
Πριν την αναχώρηση του Γιάννη Σαμαρά για την Αγγλία προκειμένου να δώσει το παρών σε κάποια σεμινάρια προπονητικής υπήρξαν διαδοχικά μίτινγκ του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών με τους προπονητές προκειμένου να γίνει ένας απολογισμός της σεζόν που έφυγε.

Φινάλε με «τεσσάρα» για τα «μαύρα αστέρια» (VID)

Ghana
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αγιού, που σημείωσε τρία γκολ, η Γκάνα επικράτησε της Κορέας σε φιλική αναμέτρηση, 4-0. Το καρέ των γκολ συμπλήρωσε ο Γιάν.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ολυμπιακός: Ανακοινώνονται Κασάμι και Πουλίδο

Ολυμπιακός: Ανακοινώνονται Κασάμι και ΠουλίδοΕντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά και συγκεκριμένα των Παϊτίμ Κασάμι και Άλαν Πουλίδο.

Ο 22χρονος Ελβετός της Φούλαμ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και περιμένει στο… ακουστικό του, προκειμένου να μεταβεί στον Πειραιά και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

«Με περιμένει πολύ δύσκολο έργο στον Πλατανιά»

«Με περιμένει πολύ δύσκολο έργο στον Πλατανιά»Στον πάγκο των Χανιωτών και επίσημα ο Γιάννης Χριστόπουλος

Ο Γιάννης Χριστόπουλος αποτελούσε ουσιαστικά από τις 23 Μαΐου τον νέο προπονητή του Πλατανιά, καθώς είχε ανακοινωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Την Κυριακή ο 41χρονος τεχνικός υπέγραψε το

«Μένει μόνο η ανακοίνωση για Ιβάνοβιτς και Παναθηναϊκό»

dusko3 0906

Νέες πληροφορίες προστίθενται στο παζλ του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, με γνωστό Ισραηλινό δημοσιογράφο να θεωρεί δεδομένη την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «πρασίνων» από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Τα σενάρια που θέλουν τον 58χρονο κόουτς Ντούσκο Ιβάνοβιτς να είναι μία

Άρης: Υπογράφει ο Καλαϊτζίδης

Άρης: Υπογράφει ο Καλαϊτζίδης | onsports.gr
Την Δευτέρα (9/6) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία του έμπειρου τεχνικού με τους «κίτρινους» - Συνεχίζουν το «τρέξιμο» οι διοικούντες
Αν και έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα ως προπονητής του Άρη, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη κι επίσημα τη συμφωνία του με τους

Διαψεύδει τα περί επαφών ο Παναθηναϊκός

Διαψεύδει τα περί επαφών ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση των Παουλάο και Μάρκο Ματίας. Όπως υπογραμμίζουν οι

Παναθηναϊκός: Κλείνουν τα θέματα Ζέκα, Καραγκούνη και Σίλντενφελντ

Παναθηναϊκός: Κλείνουν τα θέματα Ζέκα, Καραγκούνη | onsports.gr
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθούν -θετικά ή αρνητικά- οι υποθέσεις των Κάρλος Ζέκα, Γιώργου Καραγκούνη

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας βρίσκεται στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2014, αλλά εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να έχει νέα επαφή με τους «πράσινους» για να ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Συνεχίζει τις επαφές ενίσχυσης η ΑΕΚ

Συνεχίζει τις επαφές ενίσχυσης η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ δε σταματάει τις επαφές για την ενίσχυσή της και ευελπιστεί πως σύντομα θα κλείσει και τις τελευταίες κενές θέσεις στο ρόστερ της, προκειμένου να ξεκινήσει σύντομα, το χτίσιμο της νέας ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν την απάντηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Εβδομάδα «πράσινων» εξελίξεων

sildenfeld
Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που μπαίνει για τον Παναθηναϊκό καθώς αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα...
Αισιοδοξία επικρατεί στο θέμα του Γιώργου Καραγκούνη με τους «πράσινους» να περιμένουν την απάντηση του για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Η απάντηση του «Κάρα» αναμένεται μετά το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Κολομβία το Σάββατο(14/06).

Στα... ύψη Χάλεπ και Γκούλμπις

Career high σημείωσαν Έρνεστς Γκούλμπις και Σιμόνα Χάλεπ με την εξαιρετική πορεία τους στο Παρίσι, ενώ ο Ράφα Ναδάλ εννοείται ότι κράτησε την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης! Άλμα και από την Τζίνι Μπουσάρντ.
Στα... ύψη Χάλεπ και Γκούλμπις

Ο 25χρονος Λετονός, που έφτασε ως τα ημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, μπήκε για πρώτη φορά στο Top 10 (+7) και έχει περιθώρια για ακόμα μεγαλύτερη άνοδο! Ο Τζόκοβιτς μείωσε στους 270 βαθμούς τη διαφορά του από τον Ράφα, αλλά ο αριστερόχειρας τενίστας μπορεί να μεγαλώσει πάλι την απόσταση μετά το Χάλε και το Γουίμπλεντον, αφού πέρυσι δεν έπαιξε στη Γερμανία ενώ αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του βρετανικού σλαμ. 

Ολυμπιακός: «Γεγονός η μεταγραφή του Πουλίδο»

Ολυμπιακός: «Γεγονός η μεταγραφή του Πουλίδο» | onsports.gr
Μειώνονται οι... ελπίδες των Μεξικανών για παραμονή του Άλαν Πουλίδο στην Τίγκρες, καθώς μέχρι και η ιστοσελίδα transfermarkt.de τον έχει τοποθετήσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Stats