Ads 468x60px

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Έφερε Σεγκούρα στην Ελλάδα η ΑΕΚ

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε ο Πεπ Σεγκούρα, συζητώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Έφερε Σεγκούρα στην Ελλάδα η ΑΕΚ
Την πιθανότητα επιστροφής του στην Ένωση, όπου και πέρασε τη σεζόν 2006-07 ως άμεσος συνεργάτης του Φερέρ συζήτησαν οι «κιτριόμαυροι» με τον Σεγκούρα, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας. 
Έχοντας περάσει τόσο από Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ, όσο όμως κι από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (κάθισε και στον πάγκο του), ο Ισπανός συναντήθηκε με παράγοντες του Δικεφάλου όπως αναφέρει το «Goal» κι εξετάστηκε η

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Οι Βραζιλιάνοι δεν χαίρονται το Μουντιάλ

Η διοργάνωση δεν αντιμετωπίζεται, πλέον, ως η μεγάλη γιορτή
Οι διαδηλώσεις του 2013 συνεχίζουν να επηρεάζουν, καθώς οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι η Κυβέρνησή τους σπαταλά άσκοπα χρήματα για μια διοργάνωση, ενώ θα μπορούσε να βοηθήσει τον λαό της


Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι χωρίς αμφιβολία διαφορετικό από τα προηγούμενα. Μια ένδειξη του γεγονότος αυτού είναι οι δρόμοι του Ρίο ντε Τζανέιρο. Στο παρελθόν, η διοργάνωση αυτή ήταν πάντα μια μεγάλη γιορτή για τους Βραζιλιάνους. Οι κάτοικοι έβαφαν τους δρόμους πράσινους και κίτρινους, παντού κυμάτιζαν σημαίες, ενώ πολλοί φορούσαν τη φανέλα της εθνικής ομάδας.
Αυτήν τη φορά, όμως, η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο ζοφερή. Βλέπει κανείς σημαίες στους δρόμους, αλλά πολύ λιγότερες από παλιά. Και οι κινητοποιήσεις είναι καθημερινές.

Εθνική Ελλάδας: Επιχείρηση ανασύνταξης ενόψει Ιαπωνίας

Εθνική Ελλάδας: Επιχείρηση ανασύνταξης ενόψει Ιαπωνίας
Μονόδρομος η νίκη για την Εθνική - Σάντος: Για πλάκα τα γκολ που φάγαμε από την Κολομβία - Σαμαράς: Δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία ενόψει Ιαπωνίας

Την επιχείρηση ανασύνταξης των δυνάμεων της έχει βάλει σε εφαρμογή η Εθνική Ελλάδος μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία και ενόψει του καθοριστικότατου για την εξέλιξη της πορείας της ομάδας στη διοργάνωση αγώνα κόντρα στην Ιαπωνία στο Νατάλ τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας)

«Εποχή αναγέννησης για την ΑΕΚ»

Μήνυμα ενότητας στη νέα εποχή της ΑΕΚ έστειλε ο Βαγγέλης Ασλανίδης που φέρεται ο επικρατέστερος για την προεδρία της υπό σύσταση ΠΑΕ. Ξεκαθαρίζει για Λάζοβιτς, Κάλβο και τεχνικό διευθυντή.
«Εποχή αναγέννησης για την ΑΕΚ»
Ο Βαγγέλης Ασλανίδης είναι ο επικρατέστερος για την προεδρία της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΚ. Το μέλος της Ερασιτεχνικής έστειλε μήνυμα ενότητας μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» κάνοντας λόγο για εποχή αναγέννησης που ξεκινά. 

«Θα ήθελα να παρακαλέσω όλη την οικογένεια της ΑΕΚ να τηρήσουμε δύο

Ρατς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω ομοιότητας με Σαχτάρ»

Ρατς: «Επέλεξα τον ΠΑΟΚ λόγω ομοιότητας με Σαχτάρ»Την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του και ο 33χρονος διεθνής Ρουμάνος αριστερός μπακ Ραζβάν Ρατς, ο οποίος εξηγώντας γιατί επέλεξε το «δικέφαλο» του βορρά τόνισε ότι το έπραξε λόγω ομοιότητας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία αγωνίστηκε για μία δεκαετία (2003-2013 με 174 συμμετοχές και 6 γκολ), αλλά και του κόσμου του.

Επίσης εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και ο

«Βλέπει» Καρλάο και Κλέιτον

Ο Καρλάο εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ως λύση για τη θέση του στόπερ. Ποιο το προφίλ του. «Παράθυρο» επιστροφής για Κλέιτον. Περιμένουν… αποδείξεις από Πράνιτς οι «πράσινοι». 
«Βλέπει» Καρλάο και Κλέιτον
Την περίπτωση του Καρλάο εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να παίξει και σαν αμυντικό χαφ, έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό και είναι μεταξύ των λύσεων που έχουν στα υπόψη τους οι «πράσινοι», χωρίς πάντως να είναι η νούμερο ένα επιλογή. 

Δέκα τρελές αλήθειες για το Μουντιάλ!

Είναι η διοργάνωση που έκανε ιερή φλόγα να σβήσει ταπεινά, προορίζεται για πόλεις που δεν υπάρχουν και ικανοποιεί κάθε απαίτηση των συμμετεχόντων της! Από διπλό σαπούνι μέχρι σπα..

Είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό σόου του πλανήτη, ο λόγος που εκατομμύρια άνθρωποι διαφορετικών φυλών, εθνών και θρησκειών ξενυχτούν κάθε βράδυ, ακατανίκητα αφοσιωμένοι σε έναν κοινό Θεό. 

Είναι η μεγάλη γιορτή της μπάλας, που αποτελείται από γκολ και φάουλ, ντρίπλες και δεξιοτεχνία, αγωνία και ανακούφιση, εθνική υπερηφάνεια κι

«Συζητά με τον Παναθηναϊκό ο Λάσμε» δήλωσε ο ατζέντης του

«Συζητά με τον Παναθηναϊκό ο Λάσμε» δήλωσε ο ατζέντης του
Σε συζητήσεις με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο βρίσκεται ο Στεφάν Λάσμε, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο μάνατζερ του παίκτη, Μάριος Ολύμπιος.

Παράλληλα δήλωσε ότι από την στιγμή που ο ΠΑΟ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Λάσμε, υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες, όχι όμως από τον Ολυμπιακό.

Πρωταθλητές οι Σπερς

Πρωταθλητές οι ΣπερςΝίκησαν εύκολα το Μαϊάμι του Λεμπρόν με 104-87
Πρωταθλητές στο ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια και πέμπτη συνολικά στην ιστορία τους στέφθηκαν οι Σπερς. Σερβίροντας το κρύο πιάτο της εκδίκησης στο Μαϊάμι για ό,τι συνέβη πέρσι, η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς επικράτησε στο Τέξας και με 4-1 πήρε τον τίτλο.

Ο Καουάι Λέοναρντ με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν και πάλι ο

Σάντος: Ας μην τα μηδενίζουμε όλα

Σάντος: Ας μην τα μηδενίζουμε όλα
Τα αίτια της ήττας από την Κολομβία ανέλυσε ο Φερνάντο Σάντος που ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες της Εθνικής για την κριτική που τους ασκείται.
Αρχικά, ο Σάντος είπε πως "δεν είχαμε χρόνο να διορθώσουμε τα λάθη. 

Είναι σίγουρο ότι θα το κάνουμε. Οι παίκτες είδαν τον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού. Τις επόμενες μέρες θα πούμε όλα όσα πρέπει στους παίκτες για να είμαστε έτοιμοι. 

Έχουμε μελετήσει πολύ την Ιαπωνία. Εχουμε ήδη δει πολλές φορές την Ιαπωνία. Γνωρίζουμε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της. Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας. Πρέπει πλέον να δούμε τις λεπτομέρειες".

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πρόγραμμα και Αποτελέσματα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πρόγραμμα και Αποτελέσματα
Ολοκληρώθηκε η 4η ημέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 της Βραζιλίας, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα και πλούσιο πρόγραμμα να ακολουθούν…

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Εβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις σε πολλά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ σε πολλά επίπεδα, διοικητικά και αγωνιστικά μετά και την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ράζβαν Ρατς.

Το θέμα της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Πάμπλο Γκαρσία στο τεχνικό τιμ της ομάδας είναι από τα πρώτα θέματα που περιμένουν εξέλιξη, δίχως αυτό να σημαίνει πως παράλληλα δεν «τρέχουν» υπόλοιπα, ζωτικής σημασίας θέματα για τον «Δικέφαλο».

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Βλέπει μπροστά ο Ρούνεϊ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Βλέπει μπροστά ο Ρούνεϊ
Ο Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα της Αγγλίας στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 αλλά έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση.
Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Γουέιν Ρούνεϊ, υποστηρίζοντας πως η ήττα από την Ιταλία απογοήτευσε τους Άγγλους, όμως, τα «τρία λιοντάρια» είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα απέναντι στην Ουρουγουάη. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να τα δώσει όλα στο δεύτερο παιχνίδι της για τοΠαγκόσμιο Κύπελλο

ΠΑΟΚ: Στη Φορτούνα ο Σταματόπουλος

ΠΑΟΚ: Στη Φορτούνα ο Σταματόπουλος | onsports.gr


Στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο άλλοτε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του «Δικεφάλου»
Τις βαλίτσες του για τη Γερμανία ετοιμάζει ο Γιώτης Σταματόπουλος καθώς η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ έληξε και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο άλλοτε βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο

“Συζητάει με Παναθηναϊκό ο Λάσμε”

“Συζητάει με Παναθηναϊκό ο Λάσμε”
Σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να μείνει στο “τριφύλλι” βρίσκεται ο Στεφάν Λάσμε όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του παίκτη. 

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3 ο Μάριος Ολύμπιος:

«Εξετάζουμε διάφορες προτάσεις για Αντάλ»

Εξελίξεις σε αρκετά «μέτωπα» αναμένουμε εντός της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ του Λίβιου Αντάλ να τονίζει ότι και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ρουμάνο χαφ. Ραντεβού Βρύζα με Κλάους.
«Εξετάζουμε διάφορες προτάσεις για Αντάλ»
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη φημολογία ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τρεις μεταγραφές, η υπόθεση του Λίβιου Αντάλ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βασλούι και έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς. 

Από την πλευρά του, ο Τραϊάν Γκερχισάν μίλησε για το θέμα του 25χρονου άσου, χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό και τόνισε ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. 

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε με τον παίκτη μου τις διάφορες προτάσεις που υπάρχουν για το μέλλον του. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Αντάλ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βασλούι, από την οποία δεν υπάρχει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στη διάθεσή του», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Αντάλ και όταν ρωτήθηκε επανειλημμένα για τον ΠΑΟΚ, απάντησε: 

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον από μία ομάδα του εξωτερικού εκτός από την Ελλάδα. Υπάρχει και Έλληνας ατζέντης του Αντάλ και ίσως εκείνος γνωρίζει πιο πολλά από εμένα για αυτό που με ρωτάτε για τον ΠΑΟΚ». 


Φιλικό-κράχτης μέσω Macron ο Άρης

Φιλικό-κράχτης μέσω Macron ο ΆρηςΜόνον οι υπογραφές απομένουν προκειμένου να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Αρη με τη «Μacron» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ιταλική εταιρεία αθλητικών ειδών εκτός από τα είδη ιματισμού φαίνεται ότι θα... προσφέρει στον Αρη και έναν αντίπαλο για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αλλωστε η συγκεκριμένη εταιρεία μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρέπει να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με κάποια από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ, όπως η Νάπολι, η Αστον Βίλα, η

Νάπολι και Ρόμα για Μανωλά

Νάπολι και Ρόμα για ΜανωλάΟ Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στη Βραζιλία και συμμετέχει στο παγκόσμιο κύπελλο ενισχύοντας τις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδος για διάκριση. Ο διεθνής στόπερ αποτελεί ένα από τα μεγάλα ονόματα του Ολυμπιακού και όπως είναι αναμενόμενο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων.

Πρώτες και… καλύτερες οι Νάπολι και Ρόμα, οι οποίες έχουν απεσταλμένο στα βραζιλιανικά γήπεδα, όπου θα πακολουθήσει και τα τρία(τουλάχιστον) παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, εστιάζοντας στον Κώστα Μανωλά.

Πραντέλι: «Επικό ματς»

Ο Τσέζαρε Πραντέλι απόλαυσε το παιχνίδι με την Αγγλία και εξήρε την απόδοση, αλλά και τη φυσική κατάσταση της Ιταλίας.
Πραντέλι: «Επικό ματς»
Απολαυστικό ήταν και για τον Τσέζαρε Πραντέλι το ματς με την Αγγλία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα «λιοντάρια» και στάθηκε στην απόδοση της δικής του ομάδας μετά τη νίκη με 2-1. 

Ο Πράνιτς μένει στο «τριφύλλι»

Ολα δείχνουν πως ο Ντάνιελ Πράνιτς θα μείνει στο  τριφύλλι  και τη νέα χρονιάΠρος εκτόνωση οδηγείται πλέον η κρίση που είχε δημιουργηθεί λίγο μετά το φινάλε της σεζόν στις σχέσεις του Ντάνιελ Πράνιτς με τον Παναθηναϊκό κι όλα δείχνουν πως ο πολυσύνθετος Κροάτης μέσος θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παρεξήγηση δημιουργήθηκε μετά το αίτημα του 32χρονου άσου για μικρή αύξηση των απολαβών του και πολύ περισσότερο μετά τη δημοσιοποίηση απ' τον ίδιο της ρήτρας των 150.000 ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του (κίνηση που είχε εκνευρίσει τα υψηλά κλιμάκια της «πράσινης» ΠΑΕ, που θεωρούσαν πως έθετε έτσι εαυτόν εκτός ομάδας), καταπώς φαίνεται ξεπερνιέται, αφού η πλευρά του παίκτη έχει αλλάξει πλέον 100% τη στάση της.

Τα λένε για «Φίνμπο», stand by ο Ριέρα

Σε συγκεκριμένα ονόματα ποδοσφαιριστών που συζητά ο Ολυμπιακός αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επί ολλανδικού εδάφους οι επαφές με Χερενφέιν για Φινμπόγκασον, με τον Ριέρα να είναι σταντ μπάι.
Τα λένε για «Φίνμπο», stand by ο Ριέρα
Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του παρουσίας στο ετήσιο συνέδριο της «Θύρας 7». 

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Αποτελέσματα και πρόγραμμα

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Αποτελέσματα και πρόγραμμα
Αποτυχημένη ήταν η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαιρού 2014, καθώς έχασε 3-0 από την Κολομβία - Όμορφα παιχνιδια με αρκετά γκολ και στην τρίτη μέρα του Μουντιάλ

Πρεμιέρα με ήττα για την Ελλάδα, 3-0 η Κολομβία


 Με το… αριστερό μπήκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας η Ελλάδα καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Κολομβία στο "Μινεϊράο" στην 1η αγωνιστική του γ' ομίλου.

Όπως με την Νότια Κορέα στο Mundial του 2010 που δεχτήκαμε γκολ στο 7ο και στο 52ο λεπτό, έτσι και με την Κολομβία η Εθνική έφαγε από ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου. Στο 6' ο Αρμέρο και στο 58' ο Γκουτιέρεζ σημείωσαν τα γκολ των Κολομβιανών και η «γαλανόλευκη» βρέθηκε να κυνηγάει...

Stats