Ads 468x60px

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Νικητής στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός

Νικητής στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός
Επικράτησε της Άλμπα με 65-59

Την… παρθενική του εκτός έδρας νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας πέτυχε απόψε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με σκορ 65-59 της Άλμπα.

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε παιδάκια του Ολυμπιακού

Επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ σε παιδάκια του Ολυμπιακού
Απίστευτο περιστατικό που αμαυρώνει ακόμα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνέβη το πρωί της Κυριακής

Τελευταία στιγμή κρίνεται η σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα

Τελευταία στιγμή κρίνεται η σέντρα στο ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα
Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με την Κέρκυρα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων», λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στα Ιωάννινα.

Η ανανέωση που έγινε... τελεσίγραφο

Η ανανέωση που έγινε... τελεσίγραφοΘΕΜΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣΠΟΡ

Από τα... πελάγη ευτυχίας, με αφορμές δύο συνεχόμενες νίκες στη Λεωφόρο στο ξεκίνημα του 2015 και τη μείωση της ψαλίδας από την κορυφή αλλά και τις προβλέψεις περί άμεσης επέκτασης του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου,

Παναθηναϊκός: Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί

ImageHandler.ashx

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναιτωλικό δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να τον πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Απόλυτη ισορροπία στη Βέροια

Απόλυτη ισορροπία στη Βέροια
Παράδοση απόλυτα ισορροπημένη επικρατεί ανάμεσα σε Βέροια και Ολυμπιακό όποτε οι δυό τους συναντώνται στην Ημαθία (19:30, Novasports 1).

Ωρα αντίδρασης

Μετά από τον αποκλεισμό σοκ από την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την αντίδραση στο σημερινό παιχνίδι (15.00, Nova 2) με τον Πλατανιά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Παναθηναϊκός, Ενημέρωση για Παναθηναϊκό, Παναθηναικος, Panathinaikos24
Το «τριφύλλι» προέρχεται από μία δύσκολη εβδομάδα με μουρμούρες από τον κόσμο, όχι τόσο για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά από την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας.

Θέλει να αυξήσει τη διαφορά

Θέλει να αυξήσει τη διαφορά
Ο Ολυμπιακός δε σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, στην επικείμενη αναμέτρηση με Βέροια, προκειμένου να αυξήσει τη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ στους πέντε βαθμούς (19:30 Novasports 1).

Δύσκολα κόντρα στον Πλατανιά

Δύσκολα κόντρα στον Πλατανιά
Όχι και το... καλύτερο του Παναθηναϊκού δεν είναι η συνάντηση με τον Πλατανιά, με τις δύο ομάδες να ανοίγουν το πρόγραμμα της δεύτερης μέρας της 21ης αγωνιστικής (Νοvasports 2, 15:00).

Λαουάλ: «Διαμαντίδης, ο Ευρωπαίος Νας»

Λαουάλ: «Διαμαντίδης, ο Ευρωπαίος Νας»«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που έχω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ένταση έξω από την Τούμπα

Ένταση έξω από την ΤούμπαΠαράπονα για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ, που οδήγησε στην εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, εισέπραξε από δεκάδες οπαδούς της ομάδας ο Ιβάν Σαββίδης,

"Λαϊκά δικαστήρια" στην Τούμπα! Ζήτησαν στον Σαλπιγγίδη να φύγει

`Λαϊκά δικαστήρια` στην Τούμπα! Ζήτησαν στον Σαλπιγγίδη να φύγει
Οπαδοί του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και την ήττα της ομάδας τους με 2-1 από τον Παναιτωλικό βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια, όπου αποδοκίμασαν τον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο, αλλά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, στον οποίο ζήτησαν να φύγει από την ομάδα και... φυγαδεύτηκε από τους σεκιούριτι ως το αυτοκίνητό του. 

Κ-17: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0

Ο Ολυμπιακός με γκολ του Κωνσταντίνου Κολτσίδα στο 28' κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό για την 18η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17. 

Σοκ για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νίκες για Πανιώνιο και Καλλονή

Σοκ για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, νίκες για Πανιώνιο και Καλλονή
Ο κρότος από το «διπλό» του Παναιτωλικού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-2), ακούστηκε μέχρι το Αγρίνιο, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς, ισοφαρίστηκαν αργά και «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις για τη μεγάλη νίκη τους που βάζει φωτιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

SL-K20: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2-0


H ομάδα Κ20 του Παναθηναικού νίκησε με 2-0 την αντίστοιχη του Πλατανιά στο "Γ. Καλαφάτης", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Superleague.

Ξεχωρίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός


Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός συνέχισαν με νίκες την πορεία τους στην Α1 πόλο των ανδρών. Αποσπάστηκε από την τέταρτη θέση ο Εθνικός μετά την επεισοδιακή του.

Στον Ολυμπιακό η πρώτη κούπα!

Στον Ολυμπιακό η πρώτη κούπα!
Σ' “ερυθρόλευκα” χέρια κατέληξε η πρώτη κούπα της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός αν και πιέστηκε στο πρώτο σετ, επιβλήθηκε 3-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και πανηγύρισε την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, στη Γλυφάδα. 

Επιστροφή για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή για τρεις στον ΠΑΣ Γιάννινα
Οι Κοροβέσης, Τσάβες και Τσουκαλάς επανέρχονται στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα εν' όψει του αγώνα με την Κέρκυρα.

Με προβλήματα αλλά και «νέους» η Κέρκυρα

Με προβλήματα αλλά και «νέους» η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα ολοκλήρωσε με χαλάρωμα το πρωί του Σαββάτου την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θύμωσε ο Φαν Χάαλ...

Θύμωσε ο Φαν Χάαλ...
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την περιορισμένη συμμετοχή του Αντερ Ερέρα στους αγώνες των «κόκκινων διαβόλων».

Στην Κιέβο ο Φετφατζίδης

Στην Κιέβο ο Φετφατζίδης

Στην Κιέβο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παραχωρήθηκε από την Τζένοα με τη μορφή δανεισμού.  

Παίρνει και Ιμπάρμπο η Ρόμα

Μπορεί αγωνιστικά να έχει χάσει πολύ έδαφος για τον τίτλο, όμως η Ρόμα δεν σταματάει να ενισχύεται, αφού μετά τον Σεϊντού Ντουμπιά, βάζει πλώρη για την απόκτηση και του Βίκτορ Ιμπάρμπο
Παίρνει και Ιμπάρμπο η Ρόμα
Οι «τζαλορόσι» φαίνεται πως θα κερδίσουν τη μάχη για την υπογραφή του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού από τη Σαμπντόρια και τη Φιορεντίνα, αλλά και ομάδες της Premier League, αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κάλιαρι για το δανεισμό του ποδοσφαιριστή
.

Θεά και στη... λασπομαχία η Ατλέτικο! (VIDEO)

Θεά και στη... λασπομαχία η Ατλέτικο! (VIDEO)
Μέσα σε 25 λεπτά η Ατλέτικο Μαδρίτης “καθάρισε” τον αγώνα με την Εϊμπάρ στην 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβίζιον. Νίκησε άνετα 3-1 στο λασπωμένο «Ιπουρούα».

Οι «λύκοι» κατασπάραξαν την Μπάγερν















Στο… 2014 φαίνεται και στην ξεκούραση φαίνεται πως είχε μείνει η Μπάγερν Μονάχου.

Λάμπαρντ: «Ευγνώμων για την υποδοχή» (pics)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ευχαρίστησε τους οπαδούς της Τσέλσι για την υποδοχή που του επιφύλαξαν κατά την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος.
Λάμπαρντ: «Ευγνώμων για την υποδοχή» (pics)

«Το απόλαυσα. Είμαι ικανοποιημένος από την αποδοχή που λαμβάνω και από τις δύο πλευρές.

Ρόμα, η... καλύτερη φίλη της Γιουβέντους! Αποβλήθηκε ο Μανωλάς (VIDEO)

Ρόμα, η... καλύτερη φίλη της Γιουβέντους! Αποβλήθηκε ο Μανωλάς (VIDEO)
Η... γενναιοδωρία της Ρόμα στη Γιουβέντους δεν έχει όριο...

Τέσσερα χρόνια φυλάκιση σε παίκτη της Νουμάνθια

Το δικαστήριο της Σαλαμάνκα καταδίκασε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση τον ποδοσφαιριστή της Νουμάνθια, Άλεξ Άριας, για θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε τον Αύγουστο του 2011.

Ο παίκτης της Νουμάνθια, Άλεξ Άριας, τιμωρήθηκε με τη μέγιστη ποινή που προβλέπει η νομοθεσία, δηλαδή φυλάκιση τεσσάρων ετών, καθώς τον Αύγουστο του 2011 είχε προκαλέσει τον θάνατο δύο ανθρώπων.

Stats