Ads 468x60px

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Πράσινα» συγχαρητήρια στους παίκτες!


Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία δίνει συγχαρητήρια στους τέσσερις παίκτες του, που βρέθηκαν στην καλύτερη πεντάδα της Ευρωλίγκα έπειτα από σχετική ψηφοφορία.
Στο προφίλ που έχει στο Facebook, η διοίκηση αναφέρει για την ανάδειξη των Διαμαντίδη, Λάσμε, Ματσιούλις και Ούκιτς ότι αποτελεί μια ακόμα διάκριση για την ομάδα και τους αθλητές της.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Θέλουμε αυτό το πρωτάθλημα»


Ο Βασίλης Βλαχονικολός δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την πρόκριση των Κορασίδων στα ημιτελικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου προκειμένου να δικαιωθούν οι κόποι όλων στην ομάδα.


«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία είναι πολύ καλή σε σερβίς, υποδοχή. Όταν πιέζαμε στο σερβίς

Πληθωρικός… Παναθηναϊκός

Πληθωρικός… ΠαναθηναϊκόςΟ Παναθηναϊκός επέστρεψε με νίκη κόντρα στον Κολοσσό στις εγχώριες υποχρεώσεις του (93-77), αλλά και πέντε παίκτες του να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων.
Έπειτα από περίπου ένα μήνα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις υποχρεώσεις του στην Α1 μπάσκετ των ανδρών. Οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα του Κολοσσού στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ με 93-77, για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος παρουσιάζοντας πλουραλισμό στην επίθεση (Σόφο, Μπράμος, Ματσιούλις, Διαμαντίδης, Γκιστ είχαν διψήφιο αριθμό πόντων). 

Μάλιστα ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, αλλά και σημαντικές ανάσες σε εκείνους που τις έχουν ανάγκη, όπως είναι οι Λάσμε και Διαμαντίδης. 

Το ματς

Μουρίνιο, κάντο όπως ο Panathinaikos


Ο Παναθηναϊκός παραμένει η μοναδική ομάδα η οποία έχει ανατρέψει σκορ 4-1 σε ημιτελικό στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ή του Champions League και η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να το ξαναπετύχει!
Το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Ντόρτμουντ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου στο δεύτερο παιχνίδι του δεύτερου ημιτελικού του Champions League και για να προκριθεί στον

Παναθηναϊκός: Χωρίς έξι στην Κύπρο


Παναθηναϊκός: Χωρίς έξι στην ΚύπροΦιλικό με την Ομόνοια θα δώσει τη Μ. Τετάρτη ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν με σημαντικές απουσίες.

Οι Σεϊταρίδης και Μαυρίας έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Μ. Τρίτης, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Κουίνσι, Φουρλάνος, Καζιγιάμα και Φορναρόλι. Οι έξι προαναφερθέντες έμειναν εκτός αποστολή για το φιλικό, ωστόσο

Stats